Laat een ledlamp branden voor een goed doel

   DIRECT BESTELLEN

Laat een ledlamp branden voor een goed doel

Een beurs, een markt of een maker fair is dé ontmoetingsplek bij uitstek om de houten ledlampen van PicusLed in de spotlights te zetten. Door de coronamaatregelen branden deze schijnwerpers op dit moment niet. Als ondernemer is het belangrijk om van de nood een deugd te maken. Een bekende voetballer zei niet voor niets: ‘Elk nadeel heeft zijn voordeel’.

Tijdens een brainstorm brandde er plotseling een figuurlijk lampje boven mijn hoofd. Het volgende idee heb ik bedacht: eenmalig geeft Picusled een sociaal karakter aan de online verkoop van zijn assortiment ledlampen.

Van de opbrengst van alle verkochte houten ledlampen maakt PicusLed – na aftrek van de BTW – 35 procent over aan een goed doel. Denk hierbij aan instanties en stichtingen die momenteel in zwaar weer zitten, zoals Oxfam Novib, Voedselbank Best, Het Vergeten Kind of een zelfgekozen doel. En daar blijft het niet bij. Na deze eenmalige actie komt er een vervolg. Van elke nieuwe lamp draagt Picusled 5 procent per lamp af aan een goed doel.

De houten ledlampen van PicusLed hebben een uniek karakter, een mooi design en een bijzondere uitstraling. Stuk voor stuk zijn ze in een kleine serie gemaakt. Niet buiten de landsgrenzen, maar gewoon op locatie in Son. Nieuwsgierig welke ledlampen deel uitmaken van deze speciale actie? Werp snel een blik op ons assortiment. Volg de link naar masters en crafters en maak een keuze. En dan volgt de rest vanzelf.

NAAR MASTERS & Crafters